Pris: 229,00 DKK
Ekskl. moms 183,20 DKK
Varenummer: D0400000LE
Lagerstatus: På lager

LASH ESSENCE

 

BL Lash Essence - Extra intensive Care, er en intens fugtboosting balsam til de naturlige vipper (& bryn)!

Et plejende after care produkt, som enhver kunde bør eje. Den indeholder bl.a. kamille ekstrakt (et antioxidant), som giver fleksibilitet og naturlig beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.

Derudover har Lash Essence:

Bambus ekstrakt: Et naturligt silica som er kendt for at give næring, styrke og vitalitet til håret, samt stimulere væksten. 

Borago ekstrakt: er tilsat for at bevare fugten, men indeholder desuden fedtsyrer der er godt for hårsækkenes sundhed og vækst.

Ginko Biloba: Har en anti-bakteriel effekt + anti-inflammatorisk effekt, men er også et antioxidant, som beskytter mod UVA/UVB stråler, samt bevarer fugten i håret.

Lash Essence kan benyttes med eyelash extensions og er også et must-have for Lash Lift kunden.

God som afslutning efter en lash removal som ekstra intesiv pleje eller som luksuspleje efter en farvening af vipper/bryn.

NB: Hvis du benytter Aspire by Lash Bar Boost & Repair, så benyttes Lash Essence EFTER Boosteren !

PRO TIP: Lash Essence kan med fordel selvfølgelig også benyttes på brynene. Must-have for Brow lamination/Brow Lift kunderne eller de som trænger til ekstra pleje af brynshårene. Ønsker du at give dine kunder mere dybdegående pleje anbefales en kur med Aspire by Lash Bar Boost & Repair et par gange om ugen, da den er meget intens.

Brugsanvisning: Benyttes 1-2 gange dagligt på rene vipper/bryn. Om dagen påføres på rene vipper/bryn, lad produktet trænge ind inden mascara/makeup påføres. Benyttes om aftenen på rene vipper/bryn som ekstra intesiv pleje.

Vejl. udsalgspris: 229,00 kr.

 

 Sikkerhedsdatablad