Pris: 179,00 DKK
Ekskl. moms 143,20 DKK
Varenummer: CCURLBLWLASHS0.07X7-14
Lagerstatus: På lager

PRE-MADE W Lash C CURL 0,07 MM.

 

Pre-made volume faner i samme høje kvalitet som BL Laser Lash. De forlavede faner er perfekte til at give hurtig ekstra fylde blandet med Classic Lashes, eller et tæt og fyldigt look ved brug til et fuldt set (vær dog opmærsom på vægten, og benyt kun de pre-made fans på naturvipper der kan holde til det). 

Det kræver ikke anden uddannelse end Classic teknikken, for at kunne benytte pre-made fans. De er lavet af samme høje kvalitets PBT materiale fra Korea som BL Laser Lash, med suveræn holdbarhed takket være laser behandling af roden. Den helt specielle laser skravering øger fleksibiliteten samt limens hæfteevne, hvilket giver en øget holdbarhed. De har en dyb sort farve, perfekt kurve og udformning, og giver en blød og fleksibel påsætning. Den praktiske bakke med påtrykt kurve, længde samt tykkelse på hver strip, gør arbejdet mere overskueligt, lettere og hurtigere. 

OBS: Pre-made er ikke det samme som håndlavede volume faner, men et rigtig godt alternativ for Classic Lash Stylisten, der ønsker at skabe ekstra fylde.

Pro Tip: En Mixed bakke består af én række 7, 8, 9 og 14 mm., og 2 rækker 10, 11, 12 og 13 mm. 

Indhold: 12 rækker af ca. 28 pre-made faner