Pris: 129,00 DKK 49,00 DKK
Ekskl. moms 39,20 DKK
Varenummer: CCURLSYNTH0.2Xxx
Lagerstatus: På lager

Tilvalg / varianter

LASER LASH C CURL 0,20 MM.

 

Laser Lash er Blinks første udgave af laser behandlede extensions. Disse high-end extenions produceres efter højeste standard i det bedste koreanske kvalitetsnylon, og derudover laser behandles de også i overfladen fra roden og et lille stykke op, for endnu bedre tilhæftning og holdbahed. Laser Lash er ultra lette og fleksible, holder en perfekt kurve og udformning, og giver et lækkert, semi-glansfuldt og smukt resultat.

Du får nu endnu bedre overblik, da der er påtrykt kurve, længde og tykkelse, og baggrunden er nu hvid og lidt bredere, hvilket gør at vipperne står optimalt frem og er nemme at se. Selv hvis du skal påsætte med volumeteknik, så er det nemt at se og kreere smukke volume-vifter, og gør opsamlingen af de klassiske extensions til en leg. Kunderne vil ELSKE disse ekstra skønne vipper og som professionel er de et MUST-HAVE! Kan benyttes med alle typer lime. Udover de 9 forskellige længder kan du også vælge en Mixed bakke med blandede længder fra 7-14 mm.

Pro Tip: En Mixed bakke består af én række 7, 8, 9 og 14 mm., og 2 rækker 10, 11, 12 og 13 mm. Under Lash bakkerne indeholder 4 rækker 5, 6 og 7 mm.

Indhold: 12 rækker af ca. 200 vipper.