Stifteren af LASH BAR             

Lash Bar Academy - Lash Bar PRO - Aspire by Lash Bar.

Rikke Steenskov Udengaard er oprindeligt fra Århus/Djursland, men flyttede til København i 2001. Hun er uddannet makeup artist, læge-eksamineret kosmetolog i 1999. Hun er selvlært i volume teknikken og officiel Master Trainer for BL Lashes - Korea. Hun er efterfølgende uddannet af volume eksperter fra Rusland, England og USA. Hun er uddannet Master Brow trainer hos celebrity Brow stylisent, Kelley Baker i Los Angeles samt af BDB i Beverly Hills, Californien.

Hendes entreprenør eventyr startede allerførst op i hendes egen kælder på Amager i 2010, hvor hun sad som vippetekniker. Det gik hen og blev til fuldtid, da hun efter 6,5 år mistede sit faste job på Hotel D'Angleterre, grundet nedlukningen for renovation i 2011. Derfor besluttende hun sig for, at åbne den første salon udelukkende med vippe & bryns behandlinger i Danmark.

I foråret 2012 åbnede LASH BAR på Store Kongensgade i Kbh. K med stor succes. Siden 2011 har hun også undervist i hendes påsætning samt i Lash Lift. Forespørgslen på undervisningen tog til i 2012, hvilket resulterede i at hendes elever ønskede at købe og benytte de produkter hun underviste i, og flere forhandlere kom derefter til. Rikke oprettede derefter et lager af professionelle produkter, som hun indkøbte i Korea & USA. Hun solgte produkterne via hendes webhsop og pakkede selv ordrene fra hendes kælder. På meget kort tid havde hun 4 fuldtidsansatte i salonen. Lash Bar Academy åbnede i 2013 i egne lokaler. Det første fuldtids akademi i Nordeuropa, udelukkende med fokus på uddannelse i eyelash extensions, lash lift og brow styling. 

Rikke har gennem flere år undervist, ikke kun i skønhedspleje & make up, men også i forskellige påsætningsteknikker af eyelash extensions samt brow styling. I 2019 udviklede hun hendes eget Keratin Lash & Brow Lift System, produceret i EU efter helt ny innovativ teknologi. Systemet er lanceret i Danmark, Sverige, Norge & Dubai/Doha. I 2014 blev der ikke længere plads til at have produktlageret derhjemme ej heller i hendes Akademi lokaler. Der blev derfor åbnet stort lager op i Glostrup, hvor der også var plads til at ekspandere. Hendes professionelle produkter sælges under navnet Aspire by Lash Bar, og der er planer om at åbne op for globalt salg i løbet af 2021!

Lash Bar salonen rykkede i større lokaler i 2015, og i 2019 havde hun 11 ansatte i salonen alene. Lash Bar Academy & distribution voksede også, hvilket medførte til at akademi, distribution og salon flyttede under samme tag, på 240kvm. hvilket betød at salonen på Store Kongensgade 19 blev solgt i starten af 2020. På baggrund af de mange års erfaring, research og uddannelser, har hun udviklet en ekseptionel viden omkring forskønnelse af vipper og bryn. Derfor har hun også opnået at sammensætte en af de bedste uddannelser til vippetekniker/Lash Lift stylist, som også er kendt udover Danmarks grænser. Lash Bar Academy findes derfor også nu i Sverige samt med samarbejdspartnere i Norge.              LASH BAR er på få år blevet et internationalt kendt Brand.

I dag sidder Rikke som direktør i hendes firmaer. Hun er mor til 2, gift med Jacob, som er Flyveleder samt partner i hendes firmaer. Rikke er også dommeransvarlig og medarrangør ved det årlige DM i Vipper i samarbejde med Dansk Kosmetolog Forening, samt udvalgt som professionel international dommer siden 2014, ved de største internationale vippekonkurrencer verden over, bl.a i USA, Vietnam, Australien, Italien, England, Tyskland, Skandinavien, Spanien, Skotland, Tjekkiet m.fl. Hun rejser derudover rundt som speaker/foredragsholder ved internationale konferencer/messer/events, og hun researcher hele tiden efter viden omkring vippebehandlinger samt produktproduktion, for at udvikle flere bæredygtige high-end produkter. Vi fører et af europas største udvalg, så er der produkter du ønsker men mangler i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os.

TAK fordi du læste med..