Pris: 699,00 DKK
Ekskl. moms 559,20 DKK
Varenummer: 682157950188
Lagerstatus: På lager

ASPIRE STERILIZER

 

Sterilizeren fra Aspire by Lash Bar destruerer 99,9% af alt DNA på kun 59 sekunder! Med den nye UVC LED teknologi har det aldig været nemmere og hurtigere at holde dine redskaber helt fri for bakterier/vira etc. Betjeningsmanual medfølger. 

Rengør først dit værktøj. Læg derefter dine pincetter, sakse, børster, silicone forme og andre metal eller plastik redskaber i sterilizeren, tryk på knappen, vent 59 sekunder og dine redskaber er nu klar til brug. Selv en iPhone eller nøgler kan du sterilisere.

Sterilizeren er både miljøvenlig og energibesparende. Denne metode med at sterilisere v.h.a. UVC benyttes af både tandlæger samt på hospitaler, netop pga. strålernes effektivitet til at destruere bakterier/vira o.a.

Indvendige mål: 22 x 9 cm., højde 4 cm. 

Pro Tip: Den korte tid gør det muligt at benytte sterilizeren mellem dine kunder for optimal hygiejne hver gang! 

OBS: Vi har opgraderet siliconeholderen som medfølger, så den ikke bliver lilla, af den grund at den lilla farve bliver svagere med tiden, og dermed kan give en illusion om at sterilizeren ikke længere virker. Er du i tvivl om din sterilizer virker, kan du efter at have startet den, åbne låget en smule og se om den lyser.